bezoekonzewebsite

Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda

Boerderij Hermans Dijkstra is gelegen in het gezellige plaatsje Midwolda in Groningen. De lange door lindebomen geflankeerde oprijlaan voert u naar de monumentale boerderij uit 1858. De Engelse landschapstuin maakt het plaatje helemaal compleet. In de directe omgeving geniet u van prachtige vergezichten over de landerijen, maar ook natuurgebied de Dollard en het Midwolderbos liggen op steenworpafstand waar u even helemaal tot rust komt.

Comfortabel overnachten in een comfortabel appartement in Midwolda

Achter Boerderij Hermans Dijkstra is het appartementencomplex gelegen, waar u overnacht in één van de 6 appartementen. De luxe gastenverblijven beschikken over een eigen badkamer, slaapkamer, woonkamer en kitchenette. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets.

In het restaurant van Boerderij Hermans Dijkstra kunt u heerlijk dineren, waarbij er veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van verse streekproducten. Het motto is "eten wat de pot schaft, bij de boer aan tafel". In het restaurant geniet u van donderdag tot en met zondag van de voortreffelijke diners. Laat u verrassen tijdens een avondje uit door onze chefkok.

Bijzondere trouwlocatie in Groningen?

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Groningen? Dan biedt Boerderij Hermans Dijkstra uitkomst! In de sfeervolle boerderij kunt u niet alleen elkaar het officiële ja-woord geven, maar ook genieten van een feestelijk diner en gezellig feest. Na een geslaagde dag bent u van harte welkom om de huwelijksnacht door te brengen in een van onze luxe gastenverblijven.

De boerderij beschikt niet alleen over een restaurant, maar ook over een aantal (kleine) zalen waar u met een select gezelschap kunt vergaderen of feesten. Voor gezelschappen tot 300 personen zijn er vele mogelijkheden voor een geslaagde vergadering of een spetterend feest.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Boerderij Hermans Dijkstra biedt vele mogelijkheden voor een ontspannen overnachting, een heerlijk diner of een geslaagde vergadering, trouwdag of feest. Wij hebben aan alles gedacht om u een fijn verblijf te bezorgen.

Eenmaal per jaar staat Boerderij Hermans Dijkstra in het teken van de monumentendag. Gekleed in historische kledij geven vrijwilligers een beeld van het leven en werken op de boerderij rond 1900. U waant zich weer even in het jaar 1900 wanneer u kijkje neemt in de keuken, bij de wasvrouw of bij de heren op het land.

Houdt u van rust, ruimte en natuur? Dan zit u goed in Midwolda. In de directe omgeving geniet u van prachtige groene landschappen en vergezichten. Ontdek zelf Midwolda en kom eens langs!

Drie redenen om te kiezen voor Boerderij Hermans Dijkstra:

  • Gelegen in een prachtige monumentale boerderij
  • Officiële trouwlocatie met alles onder 1 dak
  • Gezellig restaurant waar u kunt "eten wat de pot schaft, bij de boer aan tafel"

bezoekwebsite

krul footer