bezoekonzewebsite

Blauwestadhoeve

Plan uw vergadering in bij Blauwestadhoeve. Hier kunt u in ontspannen sfeer vergaderen terwijl u geïnspireerd wordt door de groenrijke omgeving. Zodra u aan komt rijden, laat u uw zakelijke beslommeringen van thuis al achter u. De rust op het terrein van de Blauwestadhoeve zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op wat belangrijk is. 

Vergaderen op de Blauwestadhoeve

Op de Blauwestadhoeve vergadert u in een lounge die u een geweldig uitzicht op het Groningse landschap biedt. De lounge is ingericht met een bar, een openhaard en rustieke steigerhouten meubels. 

Als u door de openslaande deuren het terras oploopt, wandelt u bijna meteen de indrukwekkende boomgaard in. Hier kunt u even ontspannen tussen het vergaderen door of inspiratie opdoen voor een nieuwe vergaderronde. 

Arrangementen

Keuze uit meerdere vergaderarrangementen

U heeft de keuze uit meerdere vergaderarrangementen. Deze verschillen qua tijdsduur en qua invulling. Zo is er altijd wel een arrangment wat aansluit bij uw zakelijke bijeenkomst. Maakt u graag gebruik van een arrangement op maat? Neem dan contact met ons op, de Blauwestadhoeve denkt graag met u mee! 

Drie redenen om te kiezen voor Blauwstadhoeve:

  • Inspirerende omgeving 
  • Ontspannen vergaderen in een prachtige lounge
  • Met de uitgebreide vergaderarrangementen hoeft u nergens aan te denken

bezoekwebsite

krul footer