bezoekonzewebsite

Blauwestadhoeve unieke trouwlocatie in Groningen

Bij Blauwestadhoeve is het mogelijk om te trouwen, een feest te geven én te overnachten. Blauwestadhoeve heeft alles in huis om uw dag tot een vergetelijke dag te maken.

Trouwen hoeft niet perse in het stadhuis, het is ook mogelijk om het op een andere locatie te doen, bijvoorbeeld bij Blauwestadhoeve. U kunt er voor kiezen om te trouwen in de boomgaard, in de lounge, of ervaar een strandgevoel en trouw op ons indoor beach.

Waarschijnlijk heeft u zelf al een beetje in gedachten hoe uw perfecte bruiloft er uit gaat zien. Een groot feest, overal rode rozen, een rode loper, prachtig gedekte tafels. U heeft alleen nog iemand nodig die alles voor u kan regelen en uitvoeren. Blauwestadhoeve kan dat voor u doen. Zij kunnen uw hele dag tot in de puntjes verzorgen. Een warm welkom, heerlijk eten en een romantische overnachting.

Diverse overnachtingsmogelijkheden

Blauwestadhoeve beschikt over een bed & breakfast en groepsaccommodatie. En dat is uiteraard ideaal, want na een gezellig feest hoeft niemand terug te rijden naar huis, maar de hele familie en al uw vrienden en vriendinnen kunnen blijven overnachten.

Zelf overnacht u in een romantische luxe kamer, waar u nog lang na kunt genieten van de bijzondere dag. De mogelijkheden bij Blauwestadhoeve zijn eindeloos. Wij zullen er alles aan doen om uw dag perfect te maken. Onze slogan is niet voor niets "Have a nice day!"

Drie redenen om te kiezen voor Blauwstadhoeve:

  • Trouwlocatie, het feest en overnachten op 1 locatie
  • Unieke trouwmogelijkheden geheel op maat
  • "Have a nice day' ongeacht het weer!

bezoekwebsite

krul footer