bezoekonzewebsite

Blauwestadhoeve de leukste groepsaccommodatie van Groningen

Onze authentieke Groninger boerderij is geschikt voor groepen van 20 - 60 personen. Dus wilt u er even lekker uit met de familie, vrienden, of een geweldig bedrijfsuitje met overnachting? Dan bent u bij Blauwestadhoeve aan het juste adres.

Wij doen niet aan standaardoplossingen, wie bieden u maatwerk. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat u een geweldige tijd beleeft in onze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie met vele mogelijkheden

De mogelijkheden bij Blauwestadhoeve zijn bijna onbeperkt! Wilt u een geheel verzorgd verblijf met catering? Of gaat u lever zelf koken met de groep? Het is allemaal mogelijk in onze groepsaccommodatie. U slaapt in sfeervolle cottages in 't Graanhuys, of als de groep wat groter is kunt u ook ook in de familiekamer overnachten. Onder het motto maatwerk stemmen wij met u af welke slaapvertrekken voor u het meest geschikt zijn.

Even lekker ontspannen doet u in de Lounge, met aangrenzend het terras. Vanuit de lounge heeft u uitzicht over het landschap en op het terras geniet u 's avond van de ondergaande zon. Op onze website leest u alles over de mogelijkheden van onze groepsaccommodatie.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Als u verblijft in 't Graanhuys, waar de groepsaccommodatie zich bevindt, kunt u gebruik maken van een moderne keuken en een gezellige lounge. Ook zijn er ruime sanitaire voorzieningen aanwezig. Denk hierbij aan in totaal 6 douchecabines, 6 toiletten en 8 wastafels. Daarnaast zijn er ook nog twee kleedkamers aanwezig waar per ruimte ook nog eens 8 douches zijn.

Ook wat betreft leuke activiteiten bent u bij Blauwstadhoeve helemaal aan het goede adres. Zowel indoor, outdoor, sportieve als groepsactiviteiten zijn mogelijk. Enkele voorbeelden zijn de Highland Games, Speedminton of een mooie tocht met een rondvaartboot. Daarnaast is de natuur in de omgeving ook prachtig. Een wandeling of fietstocht is dus ook zeker een aanrader. En vergeet vooral ook niet het mooie kindvriendelijke strand eens te bezoeken!

Drie redenen om te kiezen voor Blauwstadhoeve:

  • Leukste groepsaccommodatie van Groningen 2014 & 2015
  • Ideaal voor kleine en grote groepen
  • "Have a nice day' ongeacht het weer!

bezoekwebsite

krul footer