bezoekonzewebsite

Blauwestadhoeve heerlijk overnachten in onze Bed & Breakfast

Even een weekendje weg in Groningen? Blauwestadhoeve biedt u een luxe bed & breakfast waar u heerlijk kunt ontspannen midden in de natuur, maar ook op korte rij-afstand van de stad Groningen zit.

De prachtige en eeuwenoude hoeve heeft jarenlang dienst gedaan als woonhuis en is nu omgetoverd tot een sfeervol bed & breakfast. Het bijna 3 hectare grote erf is perfect voor het organiseren van allerlei leuke spellen en activiteiten. Blauwestadhoeve heeft alles om uw weekendje weg of uw vakantie tot een groot succes te maken!

De keuze is aan u

De mogelijkheden bij Blauwestadhoeve zijn bijna onbeperkt. Zo kunt u bij ons heerlijk overnachten in een van onze 7 mooi ingerichte slaapkamers. Wij hebben hierbij aan iedereen gedacht. Zo vindt u bij ons onder andere minder validen kamers, twee- en driepersoons slaapkamers en familiekamers.

In het Bed & Breakfast beschikken de familiekamers over een eigen badkamer met daarin een douche en een wastafel. De overige kamers kunnen gebruik maken van de gedeelde badkamers. Alle kamers zijn voorzien van wifi en een koelkastje.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

Ook wat betreft leuke activiteiten bent u bij Blauwstadhoeve helemaal aan het goede adres. Zowel indoor, outdoor, sportieve als groepsactiviteiten zijn mogelijk. Enkele voorbeelden zijn de Highland Games, Speedminton of een mooie tocht met een rondvaartboot. Daarnaast is de natuur in de omgeving ook prachtig. Een wandeling of fietstocht is dus ook zeker een aanrader!

Wilt u liever een actieve vakantie? Ga dan een balletje slaan op onze privétennisbaan, of neem deel aan één van de vele activiteiten die wij bij Blauwestadhoeve voor u kunnen organiseren. 

Drie redenen om te kiezen voor Blauwstadhoeve:

  • Keuze uit diverse ruime Bed & Breakfast kamers
  • Dagelijks een heerlijk vers ontbijt
  • "Have a nice day' ongeacht het weer!

bezoekwebsite

krul footer