bezoekonzewebsite

Blauwestadhoeve

De mogelijkheden bij Blauwestadhoeve zijn bijna onbeperkt! Wij bieden namelijk een grote diversiteit aan groepsaciviteiten, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Of u nu een sportieve dag wil, de omgeving wilt ontdekken bij ons is het allemaal mogelijk.

Vele leuke mogelijkheden

Het organiseren van een groepsuitje, kinderfeestje of een bedrijfsfeestje kost altijd weer een hoop tijd en energie. Maar niet als u ons inschakelt. Wij bieden u de keuze uit vele leuke activiteiten die u samen met de groep kunt doen.  Zowel indoor, outdoor, sportieve als groepsactiviteiten zijn mogelijk. Enkele voorbeelden zijn de Highland Games, Speedminton of een mooie tocht met een rondvaartboot.

Arrangementen

Arrangementen op maat

Wij bieden u leuke arrangementen op maat zodat u een gezellig en geslaagde dag heeft. Na de activiteiten heerlijk genieten op het terras van een hapje en een heerlijke BBQ. Wat dacht u bijvoorbeeld van het arrangement “Wie is de mol?”, ik hou van Holland, Highland Games of Blackminton? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de arrangementen van Blauwestadhoeve. Bezoek de website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een arrangement op maat.

En wij bieden een goed weer garantie. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan passen we het programma gratis aan verplaatsen we de activiteiten naar onze indoor beachhal.

Drie redenen om te kiezen voor Blauwstadhoeve:

  • Groepsactiviteiten voor iederen
  • Aantrekkelijke en voordelige arrangementen
  • "Have a nice day' ongeacht het weer!

bezoekwebsite

krul footer