bezoekonzewebsite

Bed & breakfast Boerderij Hermans Dijkstra

Op zoek naar een bed & breakfast in Groningen voor een gezellig weekendje weg? Boerderij Hermans Dijkstra biedt u vele mogelijkheden voor gezellige en ontspannen mini break. De boerderij is gelegen in het pittoreske plaatje Midwolda op steenworp afstand van de stad Groningen.

Overnachten in een sfeervolle bed & breakfastkamer

De lange door lindebomen geflankeerde oprijlaan voert u naar de monumentale boerderij uit 1858, waarbij de Engelse landschapstuin het plaatje helemaal compleet maakt. Achter Boerderij Hermans Dijkstra is het appartementencomplex gelegen, waar u overnacht in één van de 6 bed & breakfastkamers. De luxe gastenverblijven beschikken over een eigen badkamer, slaapkamer, woonkamer en kitchenette. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets.

Faciliteiten

Faciliteiten en activiteiten

In het restaurant van Boerderij Hermans Dijkstra kunt u heerlijk dineren, waarbij er veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van verse streekproducten. Het motto is "eten wat de pot schaft, bij de boer aan tafel". In het restaurant geniet u van donderdag tot en met zondag van de voortreffelijke diners van de chefkok.

In de directe omgeving kunt u genieten van prachtige vergezichten over de landerijen, maar ook natuurgebied de Dollard en het Midwolderbos liggen op steenworpafstand waar u even helemaal tot rust kunt komen.

De stad Groningen is dichtbij en biedt u een volop mogelijkheden voor een dagje uit. Of u nu wilt winkelen, een terrasje wilt pakken of een museum wilt bezoeken, alles is mogelijk.

Drie redenen om te kiezen voor Boerderij Hermans Dijkstra:

  • Gelegen in een prachtige monumentale boerderij
  • Sfeervolle bed & breakfast kamers van alle gemakken voorzien
  • Gezellig restaurant waar u kunt "eten wat de pot schaft, bij de boer aan tafel"

bezoekwebsite

krul footer