bezoekonzewebsite

Azzurro Eten & Drinken in Blauwestad

Azzurro Eten & Drinken in Blauwestad is een fantastisch restaurant met gezellig terras, direct aan het water gelegen. In de winter genieten van warmte en sfeer, in het zomerseizoen lekker vertoeven op het terras met geweldig uitzicht. Voor jong en oud biedt Azzurro een lekker en uitgebreid menu met dagverse producten. De vele mogelijkheden die het restaurant in Blauwestad biedt zijn ongekend: van een lekkere lunch en high tea tot een zakelijk diner inclusief vergadering.

Lekker lunchen en dineren in Blauwesad

Een lekkere lunch, fingerfood voor bij de borrel of een compleet driegangendiner in Blauwestad? Bij Azzurro zit u gebakken. In het restaurant bevindt zich een gezellige kinderhoek waar kinderen na een lekker bord frietjes of een lekker pannenkoek, bereid door de chef, onbezorgd kunnen spelen.

Daarnaast biedt Azzurro Eten & Drinken exclusieve mogelijkheden voor zakelijke lunches, vergaderingen of feestjes in Groningen. Een gezellige barbecue of bijvoorbeeld een chic diner; het kan allemaal geregeld worden voor u. Ook verzorgt Azzurro catering op locatie en kunt u vanaf 4 personen een high tea reserveren.

Eten en drinken combineren met uitje in Groningen

Een leuk uitje in Groningen kan uitstekend worden gecombineerd met een lekkere lunch of heerlijk diner bij Azzurro Eten & Drinken. Maak bijvoorbeeld een prachtige rondvaart over het Oldambtmeer of stap op de fiets en ontdek de mooie natuur en gezellige dorpjes rondom Blauwestad en geniet naderhand van een culinaire stop in het restaurant of op het terras aan het meer.

Drie redenen om te kiezen voor Azzurro eten & drinken:

  • Italian style with a New York vibe
  • Unieke locatie aan het Oldambtmeer
  • Heerlijk uitzicht over het water vanaf het terras

bezoekwebsite

krul footer