Activiteiten in Groningen

Er zijn meer dan genoeg activiteiten te ondernemen in Groningen. Het is een zeer diverse provincie en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Waar u ook van houdt, en uit hoeveel personen uw gezelschap ook bestaat: in Groningen beleeft u het!

Sportieve of rustige activiteiten in Groningen

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, hoeft een activiteit niet altijd heel sportief te zijn. Er is genoeg leuks te doen waar u geen uithoudingsvermogen voor nodig heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie rondvaart over de Groningse wateren? Terwijl u heerlijk comfortabel achter glas of op het dek zit, komt u alles te weten over het bijzondere landschap.

Sportief hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een fietstocht langs verschillende Groningse dorpjes en ontdek hoe divers de provincie is. Ook wandelen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u ervoor zorgen dat uw bezoek aan Groningen helemaal onvergetelijk wordt? Maak dan een parachutesprong uit het vliegtuig.

Met uw kinderen op pad in Groningen

Er zijn ook veel leuke activiteiten voor kinderen in Groningen. Zo zijn er meerdere overdekte speeltuinen waar uw kinderen zich heerlijk uit kunnen leven. U kunt dan vanaf de zijkant rustig toekijken en genieten van een kopje koffie of een lekkere lunch.

Bent u op zoek naar een leuk restaurant? Dan is het pannenkoekenhuis een echte aanrader! Hier kunnen de kinderen hun pannenkoeken versieren en spelen in de speelhoek. Voor u staan er ook bijzonder veel lekkere gerechten op het menu.

krul footer